客人效果見證分享

經常有報導某明星生育完,修身成功,肚皮靚靚穿著性感泳衣竟然連妊娠紋都沒有,是否羨慕妒忌恨?其實產後妊娠紋不難解決,妊娠紋消除推薦以非入侵性的分段式射頻膠原修復儀,根據不同深淺程度,增減接受療程的次數,撫平妊娠紋,達致理想的效果,睇睇客戶體驗分享。

客人:施小姐,38歲,未婚

(1次效果)

橙皮紋

我2年曾經暴肥,而導致pat pat位出現很多橙皮脂肪紋,經朋友介紹認識Simple Life Beauty,做咗一次之後效果已經非常明顯,我會keep住做相信一定有更好嘅改善❤Thx Simple Life Beauty❤

客人JoJo,33歲,產後三年及五年

(2次效果)

橙皮紋

以前我好喜歡游水,因為產後大腿多咗好多橙皮紋,所以一直都不敢再下水,而橙皮紋由產後幾年都沒有淡過,兩個女大咗話要和媽咪一齊去游水,心裏不禁沉一沉,終於係三個月前第一次做膠原修復針這部儀器,做完兩次之後發覺 橙皮紋明顯減少了,我現在可以計劃下年和小朋友一起和陽光玩遊戲了,❤感激Simple Life Beauty所有同事令我有機會可以自信地着返泳衣❤

客人Hannah ,23歲,產後10個月

(2次效果)

產後妊娠紋

至少我都很瘦及有做開運動,以為自己不會有妊娠紋的問題,直至第七八個月個肚突然大得很快,妊娠紋由肚至側腰不斷增加,之後還變成深啡色,經媽媽朋友介紹認識 Simple Life Beauty 妊娠紋消除療程,開頭都好擔心做呢部機會好痛,後尾發覺到數係可以因個人感受而調教,令我最擔心的憂慮也放開了,做咗兩次效果好明顯,真心推薦給各位產後的媽媽。

客人Bonnie,29歲,未婚

(3次效果)

肥胖紋

我是一個很容易肥的人,長年累月用好多方法減肥,最高峰的磅數是 160 磅,現時 120 磅,因為急速減磅的關係,身體很鬆及很多地方也有很多肥仔紋,做咗膠原針三次之後胸部的肥仔紋有明顯嘅改善,因為骨膠原增厚左連皮膚都緊致左,我真的很開心所以其後仲 join 埋手臂及小腿,誓要和肥仔紋 Say Goodbye❤Simple Life Beauty 相當有經驗,真係除紋専家❤

客人Candy小姐,33歲,產後3年及1年

(6次效果)

妊娠紋見證

至少我都很瘦及有做開運動,以為自己不會有妊娠紋的問題,直至第七八個月個肚突然大得很快,妊娠紋由肚至側腰不斷增加,之後還變成深啡色,經媽媽朋友介紹認識 Simple Life Beauty,開頭都好擔心做呢部機會好痛,後尾發覺到數係可以因個人感受而調教,令我最擔心的憂慮也放開了,做咗兩次效果好明顯,真心推薦給各位產後的媽媽。

客人陳小姐,40歲,產後8年

(12次效果)

產後妊娠紋見證

媽媽生了六胎也沒有肚紋,我以為我都是,但好不幸我和我的妹妹也遺傳不了我媽媽的機因,我和妹妹也因為產後有大量很粗的肚紋,首先是妹妹先完成療程的,見佢做完之後可以着返泳衣真的很羨慕,所以我都拿起決心和抽時間,畢竟每一個產後的女人也不希望有肚紋吧!因為我已過了改善肚紋的黃金時間,但最終都有好明顯嘅改善,多謝先Simple Life Beauty的同事們,她們非常細心,專業,隨和,非一般美容院。❤值得推介❤

Einxel Plus 膠原修復儀 幫你一擊踢走妊娠紋

我們為你做的分段式射頻,會再加入正負離子導入技術,配合生長因子精華或胎盤素精華,增加底層膠原增生,滋養保濕,將妊娠紋統統清走,還原BB肌,效果持久。

分段式射頻除了能有效改善手術疤痕及妊娠紋,還能令肌膚緊緻撫平幼紋,增加皮膚彈性,而且兼有每位女士都想要的嫩膚及美白的功效!

 

橙皮紋消除