妊娠紋膏推介

大肚就有妊娠紋?

妊娠紋產生是因人而異的,大肚的媽媽妊娠期間體重增加太快,都會導致脂肪激增,皮膚表皮被拉扯速度過快時,真皮層纖維斷裂,導致肚皮變薄變細,尤其產後在腹部、乳房、臀部及大腿部位出現如西瓜表皮紋路的妊娠紋。不過如果媽媽彈性纖維足夠的話,妊娠紋又未必會有。相反,經常暴飲暴食減肥過度人士,都會有機會產生妊娠紋,所以妊娠紋絕對唔係媽媽專利。

妊娠紋可預防嗎?

部分媽媽會選用妊娠霜,但現時並無證據顯示搽妊娠霜「肚紋膏」可以預防妊娠紋。不過可以在肚和大腿部位適量塗上妊娠霜,Simple Life 為媽媽們推介意大利(Bottega di LungaVita) Super Dren塑形消脂妊娠紋膏《塑造零瑕美肌》

有效消減脂肪,去水腫,減少橙皮紋出現,滋潤肚皮,增加彈性,有效預防妊娠紋。

妊娠紋膏推介

真實見證 - 一次明顯效果 **

吳太:5次療程,終放可以著返泳衣 **

生完兩個小朋友後,肚皮徹底鬆弛,就好似一個洩咗氣機氣球咁,又黑又皺好唔開心,自己見到都唔開胃。後來做左妊娠紋療程,開頭好驚會好痛,不過後尾只係感受到吉吉地既感覺都OK,其實做咗1次已經好明顯淺色左。所以繼續做,經過5次療程後,依家可以着返泳衣喇,多謝simplelife😍

產後可配合膠原修復儀效果更佳

女人為家庭和生育孩子付出十月懷胎的辛勞,別讓妊娠紋成為你一生中的疤痕,立即讓你的肚子還原變靚!做回自信美麗的女人!心動不如行動

有效消除妊娠紋

我們為你做的分段式射頻,會再加入正負離子導入技術,配合生長因子精華或胎盤素精華,增加底層膠原增生,滋養保濕,將妊娠紋統統清走,還原BB肌,效果持久。

還有其他好處

分段式射頻除了能有效改善手術疤痕及妊娠紋,還能令肌膚緊緻撫平幼紋,增加皮膚彈性,而且兼有每位女士都想要的嫩膚及美白的功效!

 

橙皮紋消除

點解要選擇Simple Life Beauty?

✅明碼實價
✅送美白肚紋護理
✅送療程後家用膠原肚膜(價值$480)
✅絕冇額外收費

我們擁有專業團隊,更有中西醫駐場,美容師團隊全部超過10年或以上經驗,擁有國際証書認可資格。為客人全方位、度身訂造,改善產前產後嘅需要。

專業團隊

✅紮肚師
✅催乳師
✅中醫師

顧問團隊

✅註冊西醫
✅助產士